mes tau padėsime!
pildyti paraišką

Bendrosios privatumo nuostatos

Malonu, kad lankotės mūsų internetinėje svetainėje. Mūsų įmonė UAB „Skolų likvidavimas“ vertina Jūsų privatumą ir siekia užtikrinti, jog naršydami mūsų svetainėje jaustumėtės saugiai. Jūsų pateikiami asmens duomenys mūsų svetainėje yra tvarkomi vadovaujantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei asmens duomenų apsaugą reglamentuojančiuose ir nustatančiuose aktuose numatytais asmens duomenų tvarkymo reikalavimais ir taisyklėmis.

Jūs turite teisę kreiptis į Skolų likvidavimas norėdami:

  • gauti informaciją apie tvarkomus Jūsų asmens duomenis;
  • reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius ar netikslius savo asmens duomenis;
  • nesutikti, jog Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais.
  • taip pat šią informaciją galite keisti parašę laisvos formos prašymą el. paštu info@skolulikvidavimas.lt

Kas yra slapukai?

Slapukai yra nedideli tekstiniai failai, kurie atsiunčiami į Jūsų įrenginį, Jums besilankant atitinkamoje interneto svetainėje. Slapukai padeda mums atpažinti Jūsų įrenginį ir padeda mums pagerinti mūsų interneto svetainės funkcionalumą bei palengvinti naudojimąsi ja. Slapukai nėra virusai. Slapukų naudojimas yra visiškai saugus Jūsų įrenginiams ir informacijai esančiai juose.

Slapukų (angl. cookies) naudojimas

UAB „Skolų likvidavimas“ naudoja trečiųjų šalių slapukus savo svetainėje. Mūsų slapukai gali būti kuriami naudojantis kitų interneto svetainių analitikos paslaugų teikėjų paslaugomis, pavyzdžiui, bendrovės „Google Inc.“ paslauga „Google Analytics“ ir „Google Ad Retargeting“. Pirmojo apsilankymo svetainėje metu slapukai surenka ir saugo informaciją apie Jūsų IP adresą, naudojamą prietaisą, apsilankymo laiką ir kitą naršymo istoriją. Slapukų naudojimas palengvina jūsų prieigą prie svetainės bei leidžia mums apibendrinta forma analizuoti jūsų naršymo duomenis ir kryptingiau panaudoti tam tikrus informacinius įrankius ateityje. Informacija taip pat perduodama ir saugoma “Google” serveriuose JAV.

Naudodamiesi svetaine, Jūs sutinkate su tokiu slapukų naudojimu. Laikoma, kad mūsų interneto svetainių lankytojai sutinka, kad būtų naudojami slapukai, jei tam pritaikyta jų interneto naršyklė. Jei nebūtų naudojami slapukai, nebūtų galima naudotis kai kuriomis funkcijomis, pavyzdžiui, išsaugoti savo asmeninių nustatymų.

Jei nesutinkate, kad slapukai būtų įrašomi, galite pakeisti savo naršyklės nustatymus. Duotą sutikimą galite bet kada atšaukti, ištrindami naršymo istoriją. Visuomet galite pasirinkti, ar savo interneto naršyklėje norite naudotis slapukais, ar ne. Jei slapukais naudotis nenorite, kompiuterio naršyklę galite nustatyti taip, kad slapukai būtų automatiškai išjungiami, arba kaskart gauti pranešimą, kai interneto svetainėje prašoma naudoti slapuką.

Kaip galiu valdyti slapukų nustatymus?

Slapukus galite valdyti per savo naudojamos naršyklės nustatymus pasirinkdami, kuriuos slapukus norite priimti ir kuriuos ištrinti. Slapukų galite atsisakyti bet kuriuo metu ištrindami slapukus iš savo naršyklės, kurioje jie yra įdiegti. Slapukų valdymo vieta priklauso nuo Jūsų naudojamos naršyklės. Norėdami daugiau sužinoti kaip tvarkyti ar pašalinti Jūsų naršyklėje įdiegtus slapukus, apsilankykite Jūsų naudojamos naršyklės interneto puslapyje arba peržiūrėkite trumpą instrukciją populiariausioms naršyklėms čia: Chrome; Mozilla, Edge; Safari; Opera.

Įspėjame, jog slapukų blokavimas gali nutraukti vartotojo priegą prie tam tikrų svetainės funkcijų ir jų veikimo, ko pasekoje naršymas gali tapti neefektyvus arba neįmanomas. Jeigu nepageidaujate, jog duomenys apie Jūsų naršymą mūsų svetainėje būtų renkami, galite nesutikti su tuo keisdami savo naršyklės nustatymus.

Sutikimas

Lankydamiesi mūsų svetainėjė Jūs sutinkate, jog esate susipažinę su taikoma privatumo politika ir sutinkate:

  1. Sutinku, kad duomenų valdytojas–UAB „SKOLŲ LIKVIDAVIMAS“, įm. k. 304740474, Švitrigailos g.11B Vilnius, internetiniu adresu: www.skolulikvidavimas.lt–turi teisę mano asmens duomenis tvarkytišiais tikslais: duomenų patikrinimo, asmens tapatybės nustatymo, asmens mokumo ir finansinė srizikos valdymo, finansinių paslaugų teikimo, paskolos sutarties sudarymo ir vykdymo, statistinėsanalizės, tiesioginės rinkodaros tikslais.
  2. Tvarkomi asmens duomenys
    2.1.duomenys, susiję su asmens tapatybe bei kontaktais (vardas, pavardė, gimimo data, išsilavinimas, faktinė gyvenamoji vieta (adresas), elektroninio pašto adresas, telefono numeris, šeimyninė padėtis, išlaikytinių skaičius.
    2.2. duomenys, susiję su finansine padėtimi (darbovietė, pareigos, vertimasis ūkine ar individualia veikla, gaunamų pajamų dydis (įskaitant praeityje gautų pajamų dydžius), planuojamos pajamos, pajamų rūšis ir pobūdis, pajamų mokesčio deklaracijos duomenys.
    2.3. duomenys, susiję su finansiniais ir (arba) turtiniais įsipareigojimais (kontrahentas / kreditorius, esami / planuojami finansiniai ir (arba) turtiniai įsipareigojimai, jų dydis ir įvykdymo terminai, sandorio rūšis, pradelstų finansinių ir (arba) turtinių įsipareigojimų dydis ir vėlavimo terminas, atsiskaitymų istorija, duomenys apie buvusius finansinius ir (arba) turtinius įsipareigojimus ir jų vykdymą.
  3. Aš esu informuotas, jog mano asmens duomenys, nurodyti šio sutikimo 2 punkte, aukščiau nurodytais tikslais duomenų valdytojo gali būti tvarkomi ne ilgiau negu 6 (šešis) mėnesius nuo finansinių įsipareigojimų įvykdymo dienos.
  4. Patvirtinu, jog esu informuotas apie teisę:
    4.1. nesutikti dėl savo asmens duomenų tvarkymo tiesioginės rinkodaros tikslais;
    4.2. susipažinti su duomenų valdytojo tvarkomais mano asmens duomenimis, reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius mano asmens duomenis, kai duomenys tvarkomi nesilaikant teisės aktų reikalavimų. Jeigu nenustatyta kitaip su manimi sudaromose sutartyse, apie pasinaudojimą šia teise turiu pranešti duomenų valdytojui pateikdamas asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą.